Репродукции

От
В РАЗНИ

Репродукции на оригинални картини са един нескъп начин да се докоснете до света на Изобразителното изкуство. Това е един оригинален  вариант за интериорно допълнение към вашия дом, офис, хотел, заведение или административна сграда. Нашите репродукции представляват  висококачествен печат върху картон, аранжирани в подходяща за изображението рамка, като се превръщат в един продукт, наистина достоен да краси всяко помещение. Направете своят избор в стила на Класика, Натюрморт, Пейзаж или Абстракция.

Какво да изберем? Ръчно рисувани картини или принтирани репродукции?

В ерата на интернета и силно развитите компютърни технологии все по голяма популярност придобиват принтираните от снимка репродукции на картини. Върху платно, картон или друг материал, те са един достъпен начин да декорираме дома си. Предлагани в интернет пространството, в мебелните магазини и магазини за декорация, те безпорно заслужават внимание, когато трябва да изберем предмети за украсата на нашите жилища, офиси и други пространства, особено ако бюджета ни е ограничен. Макар че, не можем да ги наречем произведения на изкуството, добре подбрани, те стават един уникален и закачлив елемент в пространството.

Изкуството е непреходно. Внимателно подбраните и подредени в дома ни принтирани копия на известни картини, които ни харесват, помагат да изразим себе си, показвайки нашия светоглед и духовност.

 

Подходящ подарък.

Всеки избор е капризен, ако намерим картината, която е в унисон с душевността на човека, то несъмнено тя ще бъде оценена като един много стойностен подарък, който няма да бъде захвърлен някъде.

Топ 5 най-известните картини в света.

репродукции

Мона Лиза – Леонардо да Винчи

репродукции

Тайната вечеря – Леонардо да Винчи

репродукции

Писък – Едвард Мунк

репродукции

Сътворението на Адам – Микеланджело

репродукции

Звездна нощ – Винсент ван Гог

Други известни художници, чийто картини попадат сред най-известните са Йоханес Вермер, Салвадор Дали, Пабло Пикасо.

Разгледайте нашия сайт, със сигурност ще намерите нещо, което е точно за вас. Доставката е безплатна за територията на София, независимо от размера на поръчката.

Последни публикации